Reclaimed Voices reageert op Expert Opinion n.a.v. Rapport Universiteit Utrecht

Uncategorized

Reclaimed Voices heeft kennis genomen van de Expert Opinion geschreven door drie religiewetenschappers op verzoek van de Christelijke Gemeente van Jehovah’s Getuigen in Nederland. Deze opinion maakt deel uit van de reactie van de Jehovah’s Getuigen nadat zij kennis hadden genomen van de inhoud van het rapport Seksueel misbruik en aangiftebereidheid binnen de gemeenschap van Jehova’s Getuigen.

De reactie van de Jehovah’s Getuigen is samen met de Expert Opinion en de brief van minister Dekker aan de Tweede kamer te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Er is veel ophef ontstaan onder (voormalige) Jehovah’s Getuigen omdat deze experts regelmatig allerlei cults en sektes zouden verdedigen. Volgens ons leidt deze ophef af van de inhoud van de Expert Opinion die een serieuze inhoudelijke reactie verdient. Vandaar dat hieronder een inhoudelijke reactie te downloaden is:

Reactie van Reclaimed Voices op Expert Opinion (Nederlands)

Reclaimed Voices’ Response to Expert Opinion (English)

Geef een reactie


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.